top of page

Ønsker dere besøk av MSO?​

Så hyggelig at dere vil ha besøk av MSO Oslo. Vi gleder oss, og håper dere gjør det samme! Her kan du fylle ut vårt bestillingsskjema (lengre ned på siden). ​

Hvis du vil lese mer om hva vi tilbyr av undervisningsoppdrag kan du trykke her (undervisningsoppdrag)

Hvordan bestille MSO Oslo:

Fyll ut et av følgende skjema, og klikk på "Send bestilling", så tar vi kontakt med dere. Merk: dette er en bestillingsforespørsel. 

​Alle felt må fylles ut. Datoen dere fyller ut er ønsket dato/periode for undervisning. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at vi ikke nødvendigvis alltid kan komme på ønsket dato. Skriv derfor inn flere datoer, gjerne i prioritert rekkefølge, eventuelt tidsrom med uketall og datoer. 

For oppdrag på ungdomskoler har vi en fast egenandel på 2500 kr per klasse/ gruppe. For øvrige oppdrag varierer prisen på egenandel fra 0 kr og oppover. Dette er avhengig av hva slags type oppdrag som bestilles. Vi gjør oppmerksom på at dette gjelder oppdrag som er lokalisert innenfor en reisevei på 50 km fra Oslo sentralstasjon. Vi tar forbehold om at det kan skje endringer i overnevnte priser. På oppdrag med lang reisevei og overnatting, avtaler vi priser individuelt. 
 

Grunnet betydelig minket innvilgelse av midler fra Helsedirektoratet for året 2022, er prisen på egenandelen spesielt viktig for at MSO skal kunne opprettholde kontinuerlig drift av denne ideelle organisasjonen. Midlene går avkortet til undervisningsvirksomhet og dekker blant annet rekruttering, opplæring, faglig oppdatering, andre kurs for våre undervisere, innkjøp av materiell o.l. 


OBS: Bestillingen er ikke endelig før dere har mottatt endelig bekreftelse fra oss på e-post eller telefon!

Det sendes ut en automatisert bekreftelsesmail etter du har trykket "send" til oppgitt mailadresse, dette er kun en bekreftelse på at skjema er innsendt, ikke at vi har behandlet forespørselen. Sjekk ev søppelpost, dersom du etterlyser denne automatiserte e-posten. 

 

Vi har begrenset kapasitet, og kan dessverre ikke ta på oss alle oppdragsforespørsler. Vi oppfordrer dere derfor til å ta kontakt og bestille rundt et halvt år før ønsket oppdrag, gjelder spesielt ungdomsskoler. Dersom det oppstår endringer fra dere sender inn skjema eller har avtalt oppdrag informer oss snarest, spesielt viktig at kontaktpersonen som oppgis er tilgjengelig og at man ev oppgir en sekundærkontakt ved f.eks. fravær/ sykdom ol. 

 

Eventuell avbestilling av oppdrag må gjøres senest 2 uker før oppsatt oppdrag. For sen avbestilling faktureres med kr 1500 per klasse/gruppe. 

Vi gleder oss til å høre fra dere. 

Du kan lese mer om våre oppdragstyper her.

BESTILLINGSSKJEMA

Gi utfyllende opplysninger så behandler vi din forespørsel så fort vi kan.

Vi gleder oss til du tar kontakt! Ta kontakt ved spørsmål. 

Alle felt må fylles ut. 

Oppdragstype*
MSO har vært hos oppdragsgiver før?
Er tavle tilgjengelig? Kritt, whiteboard, smartboard ol.?

Takk for din bestilling! Vi kontakter deg snarest. Automatisk generert e-post sendes ut, det er ikke en bekreftelse på booking men at skjema er innsendt. Sjekk ev søppelpost.

IMG_0210.jpeg
bottom of page