Ønsker dere besøk av MSO?​

Fyll ut et av følgende skjema, og klikk på "Send bestilling", så tar vi kontakt med dere.

Dere må fylle ut feltene merket med *. Resten av feltene er det nyttig for oss om dere fyller ut så godt som mulig. Datoen dere fyller ut er ønsket dato/periode for undervisning. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at vi ikke nødvendigvis kan oppfylle ønsket dato.

Vi tilbyr primært undervisning for ungdomsskoler i Akershus, private ungdomsskoler i Oslo og asylmottak, i tillegg til undervisning for russ og for spesialklasser.

Undervisningskostnadene er dekket av MSO, med midler fra Helsedirektoratet. Imidlertid har vi en egenandel på kr 1000 kr per gruppe/klasse som undervises. Egenandelen dekker blant annet rekruttering, opplæring, faglig oppdatering, i tillegg til at det bidrar til at vi kan undervise mer.

For andre oppdrag må vi vurdere kapasitet, og deretter om det er aktuelt å ta betalt for oppdraget.

PS: Bestillingen er ikke endelig før dere har mottatt bekreftelse fra oss på e-post eller telefon! Vi har begrenset kapasitet, og kan dessverre ikke ta på oss alle oppdrag. Vi oppfordrer dere derfor til å ta kontakt og bestille rundt et halvt år før ønsket oppdrag.

 

Eventuell avbestilling av oppdrag må gjøres senest 2 uker før oppsatt oppdrag. For sen avbestilling faktureres med kr 1000 per klasse/gruppe.

Obligatoriske felt er merket med "*"

Oppdragstype*
MSO har vært der før?
Er tavle tilgjengelig?

Takk for din bestilling! Vi kontakter deg snarest.